Cine sunt ceilalți pasageri care au murit în accidentul aviatic de la Milano, în care și-au pierdut viața Dan Petrescu și familia celui mai bogat om din România

Cine sunt ceilalți pasageri care au murit în accidentul aviatic de la Milano, în care și-au pierdut viața Dan Petrescu și familia celui mai bogat om din România

Presa din Italia a prezentat duminică seara cele opt persoane care se aflau în avionul condus de miliardarul român Dan Petrescu. Toate cele opt persoane și-au pierdut viața in accidentul aviatic de la Milano.

Pe lângă Dan Petrescu (68 de ani), care s-ar fi aflat la manșa avionului, în urma accidentului a decedat soția acestuia, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză, și fiul lor de 30 de ani, Dan Stefan Petrescu, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie, relatează Corriere della Sera.

Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, manager la Milano în cadrul consultanței Start Hub, soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani, născută în Franța și manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard) și fiul lor, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020.

Alături de ei a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, născut pe 8 octombrie, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro