Cine sunt cele două „trofee” autohtone care au trecut prin dormitorul lui Tristan Tate

Cine sunt cele două „trofee” autohtone care au trecut prin dormitorul lui Tristan Tate

Cine sunt cele două „trofee” autohtone care au trecut prin dormitorul lui Tristan Tate.

După despărțirea oficială de tatăl copilului ei, Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a afișat alături de Tristan Tate, milionarul care a fost arestat pe 29 decembrie sub acuzația de trafic de persoane și viol.

La vremea respectivă au apărut multe imagini în spațiul public în care Bianca Drăgușanu părea extrem de îndrăgostită. Totuși, iubirea lor a durat doar trei luni, finalizându-se cu o ceartă în fața unui restaurant de fițe din București:

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul… nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul', susținea diva la vremea respectivă.

Diva a explicat faptul că relația ei cu Tristan Tate nu a funcționat din cauza imaturității de care dădea dovadă milionarul:

„Tristan era prea… copil. Nu era băiat rău, nu a fost niciodată violent cu mine și, totuși, era campion la kickboxing, dar nu era genul care să bată femei. Ne-am despărțit pentru că aveam interese diferite, dar el este un om cu suflet foarte bun', a menționat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Cu toate că inițial Bianca Drăgușanu nu a avut cuvinte jignitoare la adresa fostului său partener, ulterior Tristan Tate a făcut o declarație care a scos-o din minți pe divă:

Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât relația mea cu Bianca', spunea Tristan Tate.

Bianca nu a stat pe gânduri și a venit imediat cu o replică, negând faptul că s-a iubit cu milionarul în 2018:

„Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta'.

**********

Alexandra Stan a avut o relație de scurtă durată cu Tristan Tate. Deși nu au petrecut împreună decât câteva săptămâni, la scurt timp de la despărțire au apărut în spațiul public mai multe fotografii în care Alexandra Stan era complet dezbrăcată în brațele afaceristului.

Gestul pe care fratele lui Andrew Tate l-a făcut a stârnit imediat reacții, iar la vremea respectivă cântăreața a vorbit public despre relația cu bărbatul milionar:

Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat', a declarat Alexandra Stan.


Alexandra Stan și-a asumat idila pe care a avut-o cu Tristan Tate, însă a menționat că nu a existat chimia potrivită pentru a începe o adevărată poveste de dragoste.

„Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură.', a mai spus Alexandra Stan .

Deși Alexandra Stan nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa milionarului, acesta a susținut că artista este o persoană minunată care i-a oferit câteva săptămâni frumoase.

„Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună. Este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea. Insă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea', a declarat Tristan Tate.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...

5 Cele mai noi date despre pensionarii din România