Cine sunt „îngerii lui Tate“. Un fotomodel și o fostă polițistă, arestate pentru complicitate în dosarul lui Andrew Tate

Cine sunt „îngerii lui Tate“. Un fotomodel și o fostă polițistă, arestate pentru complicitate în dosarul lui Andrew Tate

Luana Radu și Georgiana Naghel sunt cele două femei supranumite „îngerii lui Tate”. Cele două au fost arestate împreună cu Andrew Tate în cadrul unei anchete privind traficul de persoane și violul, relatează Daily Mail .

Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați. FOTO Instagram

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a lucrat anterior la o secție de poliție din centrul Bucureștiului, însă a renunțat la poliție în urmă cu opt ani pentru a urma o carieră în domeniul videochatului.

Luana Radu.

Luana Radu. Foto: Instagram Bastet Ellie Dely

Modelul Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani, care este și cetățean american, este descrisă ca fiind o femeie de afaceri și influencer, despre care se crede că se întâlnea cu Tate de aproape un an.

Georgiana Naghel

Georgiana Naghel. Foto: Instagram Naghel Georgiana

Autoritățile au susținut că ambele femei au ajutat la „constrângerea” a cel puțin șase femei pentru a crea conținut pornografic pe rețelele de socializare și au ajutat la menținerea lor în arest la domiciliu „ca niște prizoniere ”.

Andrew Tate , în vârstă de 36 de ani, și fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, și cele două femei se confruntă cu acuzații de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracţional organizat.

Naghel s-a născut în București și a crescut în cartierul Tuhari și se crede că l-a cunoscut pe Tate prin intermediul unor prieteni la scurt timp după ce acesta s-a mutat în țară în urmă cu cinci ani.

După ce inițial l-a ajutat în afacerile sale, cei doi au format în cele din urmă un cuplu și au devenit o prezență obișnuită în cluburile și barurile exclusiviste din oraș.

În timp ce lucra în industria videochatului, Luana Radu, care folosește și numele Ellie Dely pe rețelele de socializare, l-a cunoscut pe Tate și a devenit în cele din urmă asistenta sa, ajutându-l să își gestioneze afacerile online, în valoare de circa 100 de milioane de lire sterline.

„Îngerii lui Tate”

Cele două femei au fost arestate, joi, la vila lui Tate de aproape 700.000 de euro, unde conform unor surse, își petrec majoritatea timpului.

Ele împart aceeași celulă în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, în așteptarea unor investigații suplimentare.

De asemenea, frații Tate împart aceeași celulă în aceeași unitate.

Atât Luana Radu, cât și Georgiana Naghel publică în mod regulat fotografii din locuri exotice. O sursă din cadrul poliției a afirmat pentru MailOnline: „Aceste două femei sunt îngerii lui Tate”.

Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc pentru că se asigurau că femeile sechestrat e făceau ceea ce li se spunea. Frații Tate au avut beneficii financiare de pe urma acestor infracțiuni și la fel și aceste două femei. Ele duc o viață fantastică, care nu este în concordanță cu poziția lor financiară”.

Luana Radu a absolvit Academia de Poliție, însă se crede că a fost ofițer de poliție doar circa patru ani, înainte de a demisiona în 2014 pentru a câștiga mai mulți bani.

Potrivit legislației românești, aceasta era obligată să prezinte anual o declarație de avere pentru a-și dovedi situația financiară.

Georgiana Naghel a publicat puține fotografii pe rețelele de socializarea cu ea și Tate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”