Cine sunt marile câștigătoare „America Express - Drumul Soarelui“. Artistul cu care s-a iubit Sânziana Negru

Cine sunt marile câștigătoare „America Express - Drumul Soarelui“. Artistul cu care s-a iubit Sânziana Negru

Reality show-ul „America Express-Drumul Soarelui” a ajuns la final, iar marile câștigătoare sunt Sânziana Negru, în vârstă de 36 de ani, și Laura Giurcanu, în vârstă de 27 de ani.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu au câștigat „America Express”. Foto: Arhivă

Amintim faptul că ele au ajuns primele la Irina Fodor, devansându-i pe cei doi copii ai Andreei Esca, Aris și Alexia, care și-ar fi dorit și ei să iasă învingători din această competiție.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu sunt în culmea fericirii și abia și-au găsit cuvintele să le mulțumească tuturor pentru această experiență. Ele știu că nu ar fi reușit una fără cealaltă să câștige competiția „America Express” și marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este Sânziana Negru

Născută în Republica Moldova, Sânziana Negru este creator de conținut și printre cele mai populare influencerițe. La vârsta de șapte ani s-a mutat în România. Ea a urmat cursurile Facultății de Științe Politice din Capitală.

A trăit o poveste de dragoste cu Smiley, însă după doi ani de relație și-au spus adio. În prezent, ea se iubește cu actorul Ștefan Floroaica din serialul „Lia - Soția soțului meu”, difuzat de Antena 1.

În toamna anului 2022, Sânziana Negru dezvăluia pentru Antena Stras faptul că întreaga ei energie și atenție este îndreptată spre diverse proiecte: „șantiere, apartamente, case și m-au secat de energie. Și atunci când ajung acasă îmi vine doar să fac un duș și să mă culc, fără lumină și fără alte chestii. Atâta timp cât construiești ceva al tău, indiferent despre ce vorbim, trebuie să fii tu acolo pentru că altfel lucrurile nu se întâmplă, îți scapă din mâini și se duce într-o direcție cu care la final poate nu te regăsești.

Azi am terminat primul apartament pe care l-am cumpărat din banii mei și l-am dat spre următorii oameni care o să aibă grijă de el, de asta sunt așa de obosită, iar visul meu pe care vreau să îl fac cu casa pe care o fac lângă București, e cam la 60%, ca să zic așa".

Între timp, casa visurilor ei a fost finalizată.

Citește continuarea pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat