Cine sunt noii protestatari de profesie anti-Iohannis, anti-Orban și anti-Nicușor Dan / Oana Lovin, ”fata cu sparanghelul”, acuzată că a făcut videochat și Codruța Cerva, militantă pro-Dragnea

Cine sunt noii protestatari de profesie anti-Iohannis, anti-Orban și anti-Nicușor Dan / Oana Lovin, ”fata cu sparanghelul”, acuzată că a făcut videochat și Codruța Cerva, militantă pro-Dragnea

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei și conferința de presă a lui Nicușor Dan au fost bruiate, marți, de două protestatare de profesie care s-au remarcat prin poziții pro-PSD, pro- Dragnea și prin atacuri virulente împotriva lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Nicușor Dan, scrie G4Media .

Oana Lovin și Codruța Cerva au susținut că au fost împiedicate de jandarmi să scandeze împotriva președintelui Klaus  Iohannis, fiind intens mediatizate pe parcursul zilei de marți la România TV. Ulterior, cele două și-au mutat protestul în fața sediului unde Nicușor Dan a organizat o conferință de presă. România TV a relatat că accesul celor două în sediu a fost blocat.

  • Important: ambele protestatare sunt promovate intens în ultima perioadă de versiunea în limba română a site-ului rusesc Sputnik, organul oficial de proagandă al Rusiei

”Azi la sediul de campanie a lui Mucușor! ???? L-am așteptat afară pentru că s-a închis în sediu de campanie, împreună cu presa. Noi nu am avut voie. ???? Am plecat că io am de făcut o ciorba. Acum, na, mai și trebuie sa gătesc. ???? Nicusoare??? Nu ești bărbată, fată. ????????”, a scris Cerva marți pe Facebook.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, invitată frecvent la Antena 3 și România TV, s-a remarcat prin mitingurile pro Dragnea pe care a încercat să le organizeze după condamnarea acestuia. Partenera ei de protest, Oana Elena Lovin, a devenit cunoscută în luna mai, când pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Atât Cerva, cât și Lovin sunt extrem de active pe Facebook, fiind intens promovate în ultimele zile de Antena 3 și România TV.

Oana Elena Lovin se prezintă pe Facebook drept ”@FataCuSparanghel · Personalitate jurnalistică”, iar notorietatea ei a crescut după mitingul ”anti-dictatură” din 18 mai organizat după impunerea restricțiilor în data de 15 mai.

Lovin a devenit cunoscută după ce a fost fotografiată cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei în primăvara acestui an.

Sursa: Universul.net

Lovin, alias ‘Miss sparanghel’, s-a lansat pe Facebook cu numeroase live-uri în care preia temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi, scrie  B1TV .

Ea s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoianu la mitingul ”cămășilor albe,” din Piața Victoriei, convocat de Liviu Dragnea în iunie 2018, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE.

Ulterior, la doar câteva luni distanță după ce mitingul organizat de diaspora, pe 10 august, a fost reprimat brutal, Oana Lovin, împreună cu Codruța Cerva, o altă figură emblematică printre susținătorii lui Liviu Dragnea, au mers să le ofere flori jandarmilor, în semn de multumire.

Sursa: B1TV

Potrivit mai multor surse citate de  universul.net , Oana Lovin ar fi lucrat în trecut la un videochat erotic, iar tatăl său ar fi unul dintre liderii locali de rang mic ai PSD.

B1TV  notează că după ce mai multe voci au criticat gestul ei de a aduce sparanghel la protest, iar unii români din străinătate au considerat acest gest unul jignitor, internetul a fost invadat cu filmulețe ale Oanei Lovin făcând videochat.

Tot atunci, Oana Lovin a răspuns acestor mesaje, dar nu a negat că a făcut videochat erotic. Dimpotrivă, într-un mesaj publicat pe 19 mai s-a declarat ”efectiv liberă”, acum că publicul o știe ”cu bune, cu rele”.

”Acest linșaj pentru mine e unul benefic şi vă mulţumesc, pentru că aveam o semi-frică şi o piatră pe inimă, pe care nu o mai am. Sunt efectiv liberă. Sunt liberă şi nu mai am nicio problemă. Acum mă ştiţi, cu bune, cu rele, asta este. Nu suntem fără de păcat, nu suntem perfecţi şi e minunat aşa cum e”, a încheiat Oana Lovin mesajul pe Facebook, făcând referire la imaginile apărute în spaţiul public, din care reiese că aceasta ar practica videochatul erotic.

„Încetați cu fakenews-ul, eu nu am râs niciodată de oamenii plecați la muncă la sparanghel, dimpotrivă. Am criticat modalitatea prin care acei oameni au fost duși și tratați, de dubla măsură aplicată agricultorilor români nici nu mai vorbesc,” este unul din primele mesaje ale protestatarei.

Aceasta a continuat și cu alte mesaje:

„Dacă nu vă place cu sparanghelul, luați cu shaorma Vă pupă Ciumixxx”.

„Pour les connaisseurs.. Promit să vă fac în continuare zilele negre și nopțile albe. Somn ușor”.

Acum două zile a fost invitată la emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Sursa: Facebook/ Oana Lovin

După mitingul ”anti-dictatură” din data de 18 mai, Oana Lovin, la care au participat câteva sute de persoane, s-a declarat dezamăgită de Antena 3.

„Unde este Antena 3? Draga Antena 3, mai tii minte cand statul asta paralel iti facea probleme, noi, astia pe care ii vezi pe aici, pentru care ai chemat ieri militia sa ne aresteze, noi am fost si am facut plimbarea aceea in jurul Cotroceniului. A doua oara nu o sa se mai intample. Am fost buni atunci si va garantam boicot in masa, Antena 3. Antena 3 pentru noi a murit”, a spus Oana Lovin din Piata Victoriei.

Oana Lovin s-a remarcat prin proteste alături de Codruța Cerva, o altă protestatară de profesie pro-PSD.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, a anunțat în iulie 2019 organizarea unui miting de proporții, joi, în fața Penitenciarului Rahova. Ea cere eliberarea lui Liviu Dragnea.

”Maine, ora 11, la Rahova, va asteptam in nr. foarte foarte mare, sa-l sustinem pe Liviu Dragnea!!!! Share masiv!!!”, a scris  Cerva pe Facebook anul trecut.

Codruta Cerva anunța că va organiza un miting de sustinere a lui Liviu Dragnea  pe 21 ianuarie, in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Sora ei, Cosmina Cerva este avocată invitată des în studiourilor Antena 3 și România TV, unde s-a remarcat în trecut prin poziții pro – Dragnea și PSD. La rândul ei, Coruța Cerva a fost în aceste zile intens promovată împreună cu partenera ei de proteste, Oana Lovin, pe România TV.

Și Codruța Cerva, la fel ca Oana Lovin, promovează pe Facebook același tip de discurs și își distribuie reciproc mesajele virulente anti PNL, anti-Iohannis, anti-Nicușor Dan și USR, susținând tezele PSD referitoare la ”dictatură”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”