Cine sunt ultimii șase concurenți care merg mai departe în finala Românii au Talent

Cine sunt ultimii șase concurenți care merg mai departe în finala Românii au Talent

S-au decis ultimii șase finaliști de la emisiunea Românii au Talent 2023. Vineri seară, publicul a decis ultimii finaliști ai celui mai cunoscut show de talente din România.

FOTO Pro TV

După ce săptămâna trecută au fost deciși primii finaliști de la Românii au Talent, a urmat o nouă ediție plină de emoții și suspans în care 11 concurenți au luptat pentru a-și îndeplini visul. În prima semifinală cinci concurenți au impresionat publicul de acasă și au primit șansa de a lupta pentru marele premiu.

Este vorba despre Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu. Mai departe, în a doua semifinală a show-ului de talente, au avut loc numere demne de marea finală, așa că decizia publicului a fost foarte importantă.

Taheira Sașa a fost peferata juraților în semifinala de vineri seară. Ea a avut un număr impresionant, demn de o adevărată finală. Jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și i-au spus că are toate șansele să fie marea câștigătoare din acest sezon dacă ajunge în finală.

”Nu am cuvinte. E de departe cel mai spectaculos și cel mai pregătit număr din sezonul ăsta. Eu cred că o să câștigi Românii au talent, dacă lumea a fost atentă să vadă complexitatea lucrurilor pe care le-ai făcut”, a spus Mihai Bobonete.

Un alt număr care i-a impresionat pe jurați a fost cel al ucrainenilor Olya și Valera. Aceștia au venit în fața juraților cu un număr acrobatic spectaculos.

La finalul ediției, Pavel Bartoș a făcut marele anunț. Ultimii cinci finaliști aleși de public să meargă în marea finală sunt Taheira Sașa, Olya & Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego, dar și pe Eduard Dragu. Karina Veghiu este al șaselea concurent se va alătura în marea finală după ce a primit un wild card din partea juriului.

Oleg Spânu, Bianca Avram, Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac sunt concurenții propuși de juriu pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Marea finală va avea loc pe data de 12 mai 2023.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /