Cine sunt victimele celui de-al doilea masacru din Serbia. Tinerii aveau vârste cuprinse între 15 și 25 de ani

Cine sunt victimele celui de-al doilea masacru din Serbia. Tinerii aveau vârste cuprinse între 15 și 25 de ani

Șapte băieți și o fată sunt cei care au sfârșit sub rafalele de gloanțe al lui Uroš Blažić, suspectul arestat în Serbia pentru atacul armat de joi noapte . Tinerii aveau vârste cuprinse între 15 și 25 de ani.

Uroš Blažić, ucigașul din Mladenovac, în momentul arestării FOTO Poliția Sârbă

Uroš Blažić, ucigașul din Mladenovac, care aseară a ucis opt persoane și a rănit 14 cu o armă automată, a început masacrul în Orașje, după care a mers în satul Dubona și a ucis un polițist în afara serviciului și pe sora lui.

Cotidianul Republika a dezvăluit identitățile victimelor. Este vorba despre ofițerul de poliție MP (născut în 2001) și sora lui, KP, (2004) și DT (1998) care au murit la Dubona, lângă Mladenovac. Ceilalți tineri morți sunt MM (2005), NS (2002), LM (2003), NM (2008) și AM (2005). DT, II și VK au fost împușcați în curtea școlii și doar VK a supraviețuit.

Victimele celui de-al doilea atac din Serbia FOTO webp

Victimele celui de-al doilea atac din Serbia FOTO webp

"Am auzit trei sau patru împușcături și am văzut un Kalașnikov trăgând... Toți erau în jurul băncii. Nu a existat nicio crimă sau sinucidere aici de trei ani, ce este asta acum, ce s-a întâmplat cu el, chiar nu știu", a povestit unul dintre localnici, conform sursei citate mai sus. - spun localnicii.

Fiul unui ofițer din armata sârbă

La doar două zile după ce un tânăr a împușcat mortal opt elevi, joi seară într-un alt atac armat au fost ucise opt persoane, iar alte 13 au fost rănite. Potrivit informațiilor din presa sârbă, suspectul principăl, Uroš Blažić are 21 de ani și este fiul unui ofițer al armatei sârbe care lucrează la Statul Major din Belgrad. El a folosit o armă de tip Kalașnikov în atac.

Bărbatul a fost reținut vineri dimineaţa în Kragujevac, la circa 60 de kilometri depărtare de locul faptei.

Atacul armat a avut loc la aproximativ 60 de kilometri sud de Belgrad, potrivit presei de stat, în apropiere de Mladenovac. Atacatorul a tras în lume dintr-un vehicul aflat în mișcare, cu o armă automată, după care a fugit. Șapte din cei 13 răniți se află în stare gravă, relatează news.ro .

Potrivit relatărilor locale, împușcăturile au avut loc la mai multe adrese. Printre persoanele decedate se află un ofițer de poliție, împușcat după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...