„Cine ți-a plătit pizza de data asta?”

„Cine ți-a plătit pizza de data asta?”

Irinel Columbeanu a ieșit sâmbătă să ia masa în oraș și a pozat într-o ipostază surprinzătoare la restaurant.

Fostul milionar a fost fotografiat cu un pahar de apă în față, cu telefonul la ureche, în timp ce aștepta să îi vină la masă pizza pe care o comandase. „Cea mai bună pizza din oraș”, a scris Irinel Columbeanu, în descrierea fotografiei.

În secțiunea de comentarii, urmăritorii l-au luat însă la rost, întrebându-se cum de iese în oraș din moment ce e internat la azil, ba, mai mult, se și plânge că n-are bani să achite cheltuielile de la noua sa reședință.

„Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Măcar ai ajuns să-ți permiți o pizza pe care mulți cu copii, părinți care muncesc pe rupte, nu și-o permit. Ai fost și vei rămâne un nimeni”, „Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, „Sărăcie, parcă mureai de foame”, „Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, au fost câteva dintre comentariile postate la fotografia încărcată de Irinel Columbeanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat