Ciolacu a cumpărat „de la o doamnă din Moldova”, antivirale pentru nepoți și pentru iubitele lor, îmbolnăviți de Covid-19

Ciolacu a cumpărat „de la o doamnă din Moldova”, antivirale pentru nepoți și pentru iubitele lor, îmbolnăviți de Covid-19

Prezent marți seara în emisiune la România TV, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el nu poate fi de acord cu lipsa antiviralelor din farmaciile din România, admițând că a cumpărat medicamente de pe piața neagră, mai precis de la „o doamnă care le-a adus din Moldova”.

„(…) S-au îmbolnăvit nepoții, și iubitele lor, de covid-19 și am cumpărat antiviralele de la o doamnă care le-a adus din Republica Moldova. Este inacceptabil să fii nevoit să cumperi, așa, de la oricine (…) Ai fabrici de generice, păi lasă-i domnule să fabrice, să le avem la noi în farmacii, nu să caut de la cine știe ce văr, care știe el pe nu știu cine din Moldova…” a comentat Ciolacu.

Întrebat de redactorul România TV dacă medicamentul Arbidol le-a fost util nepoților săi, Ciolacu a răspuns: „Da. Absolut”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”