Ciolacu: Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi singură pentru ca moţiunea să nu treacă

Ciolacu: Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi singură pentru ca moţiunea să nu treacă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură care urmează să fie depusă de opoziţie nu va trece, adăugând că Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi ca această moţiune să nu fie adoptată.

"Avem suficiente voturi ca moţiunea să nu treacă şi astăzi. În primul rând, mă întrebaţi zilnic acest lucru, ieri v-am spus că nu este nicio problemă, astăzi vă răspund la fel, că nu este nicio problemă. Dar vorbim de o moţiune care încă nu a fost depusă", a precizat Ciolacu, înaintea şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale PSD la care participă şi premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD.

Întrebat dacă a negociat şi cu alte partide, Ciolacu a răspuns: "Alianţa PSD-ALDE are suficiente voturi singură să nu treacă moţiunea, matematic vorbind".

El a spus că urmează ca parlamentarii PSD să ia o decizie în privinţa strategiei la moţiune.

"O să ne facem o strategie, e decizia noastră, a grupului. Noi dorim, la fel ca şi opoziţia, ca această moţiune să intre cât mai repede la vot", a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă această moţiune va influenţa congresul PSD, Ciolacu a spus: "Nu cred. Pentru că moţiunea nu va trece şi nu văd alte probleme". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria