Ciolacu: Bădălău şi-a pierdut funcţiile la nivel central în PSD, dar nu a fost exclus şi nimeni nu va fi exclus

Ciolacu: Bădălău şi-a pierdut funcţiile la nivel central în PSD, dar nu a fost exclus şi nimeni nu va fi exclus

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, la finalul Comitetului Executiv Naţional, că Niculae Bădălău nu a fost exclus din partid şi nicio persoană nu va fi exclusă cât timp el este preşedinte interimar, liderul de la Giurgiu fiind totuşi sancţionat prin pierderea funcţiilor de la nivel naţional.

"La începutul Comitetului Executiv a fost una dintre priorităţi să discutăm ieşirea nefericită, gravă a colegului meu Niculae Bădălău. S-a şi votat o sancţiune, respectiv dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central, urmând ca organizaţia de la Giurgiu să aibă discuţii în interior. Totuşi, trebuie să existe într-un partid şi independenţa organizaţiilor judeţene. Nu ştiu dacă e suficient sau insuficient, oricum ce ştiu cu tărie, Partidului Social Democrat i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie. Chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul în care a făcut acea declaraţie", a afirmat Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a precizat decizia ca Bădălău să nu mai facă parte din niciun for de conducere la nivel central a fost luată la propunerea sa.

"Eu nu sunt tătucul acestui partid (...) Cât timp o să fiu eu preşedinte interimar, nu va fi exclus nimeni din partid. Există posibilitatea de acum înainte de a exista suspendări", a mai adăugat Marcel Ciolacu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”