Ciolacu despre deputatul PSD care a anunţat că va susţine învestirea Guvernul Orban: O decizie emoţională

Ciolacu despre deputatul PSD care a anunţat că va susţine învestirea Guvernul Orban: O decizie emoţională

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, în legătură cu anunţul deputatului PSD Cristina Burciu privind susţinerea învestirii Guvernului Orban, că este vorba de o decizie emoţională, luată pe fondul problemelor existente în organizaţia din Cluj a partidului.

"Îi urez succes, ştiţi foarte bine că la Cluj au fost nişte probleme în cadrul organizaţiei. Au mai fost doi parlamentari care au plecat, au revenit. Presupun că este o decizie în primul şi în primul rând emoţională a doamnei deputat. Cred că este o discuţie pe care eu mi-aş dori să o port în cadrul partidului, nu la televiziune", a afirmat Marcel Ciolacu.

 Întrebat dacă Cristina Burciu va fi exclusă din PSD, Marcel Ciolacu a răspuns că decizia poate fi luată numai în forurile partidului.

 "Eu cred în continuare că e un drum lung între a anunţa şi a face acest gest, să vedem, să trăim până luni. A fost o decizie emoţională pe fondul problemelor care sunt acolo", a adăugat Ciolacu.

 Chestionat dacă vor fi şi alţi parlamentari PSD care vor susţine Guvernul Orban, Ciolacu a spus că din semnalele primite "nu există astfel de intenţii".

 "Nu sunt paranormal, nu citesc în stele, nu citesc în gânduri. Din discuţiile avute astăzi, împreună cu liderul de grup, Alfred Simonis, cu un grup de 50 de parlamentari, am stat de vorbă astăzi în biroul meu, din semnalele care sunt, nu există astfel de intenţii", a mai susţinut Ciolacu.

 Deputatul PSD Cristina Burciu a anunţat, miercuri, că a decis să susţină învestirea Guvernului Orban.

 "Am decis să susţin învestirea în funcţie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situaţia fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern", a scris deputatul social-democrat, pe pagina sa de Facebook.

 Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru învestirea Guvernului Orban va avea loc luni. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 VIDEO FSB și GRU știu că războiul este pierdut și se pregătesc pentru o Rusie post-Putin (expert în securitate)