Ciolacu e sărac cu duhu', săracu'/Dan Motreanu, despre liderul PSD: Fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi

Ciolacu e sărac cu duhu', săracu'/Dan Motreanu, despre liderul PSD: Fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi

Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu, a venit, sâmbătă seara, cu o reacție dură la adresa președintelui PNL, Marcel Ciolacu, după ce acesta l-a „ironizat” pe Rareș Bogdan și l-a numit „nea Ion de la raion”.

Prezent la Adunarea Județeană a Organizației Seniorilor Național Liberali Giurgiu, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a comentat „ironia” președintelui PSD în termeni fini.

Astfel, Dan Motreanu a spus, că fiecare citează din experiența de viață sau din propriile lecturi.

„Mă așteptam ca domnul Ciolacu – ca un bun socialist – creștin practicant, să îl compare mai degrabă cu Ioan Gură de Aur. Despre Rareș Bogdan se pot spune multe, dar nu și faptul că nu este un bun orator. Este o calitate pe care nimeni nu i-o poate contesta. De asemenea, se pare că, mai nou, și predicțiile îi ies lui Rareș Bogdan, atât cu pensiile speciale – din păcate mult mai târziu de 30 zile, cât și cu promisiunea creșterii pensiilor cu 15% și a salariului minim la 3.000 de lei, măsuri pe care sunt sigur că și domnul Ciolacu și le dorește.

Cele două măsuri se pot întâmpla pentru că până la sfârșitul anului, Guvernul Ciucă va propune reformarea sistemului în baza contributivității și reducerea inechităților din sistemul de pensii, dar și pentru că, după vizita și negocierea făcută de Premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles inclusiv cu președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, s-a propus ajustarea unor jaloane din PNRR, precum și înlocuirea limitei de 9,4% din Produsul Intern Brut pentru pensii, cu un alt indicator, care să ţină cont de studiul Băncii Mondiale, un indicator de disciplină financiară”, a transmis Dan Motreanu, potrivit mediaflux.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...