Ciolacu: Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor

Ciolacu: Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că românii care au ieşit în stradă simt că statul i-a abandonat şi că acum este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis să anunţe un plan de reducere etapizată a restricţiilor.

"Nu există 'terorişti', 'săraci' sau 'asasini'! Există doar români! Români disperaţi. Unii că mor de foame, alţii că sunt extenuaţi după un an de zile de luptă cu pandemia! Toţi sunt revoltaţi de aroganţa, lipsa de transparenţă, deciziile contradictorii şi neaplicarea egală a legii, toţi simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu. Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că acum este momentul ca demnitari precum Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan, "care au sfidat regulile impuse tuturor cetăţenii obişnuiţi", "să zboare din funcţii".

"Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate şi de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura şansele ţării de a ieşi din criză", a menţionat Ciolacu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…