Ciolacu: Mitică Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Ciolacu: Mitică Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Prezenţa lui Mitică Dragomir pe listele PSD de consilieri municipali ai Capitalei este una "inoportună", a declarat, vineri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a solicitat organizaţiei Sectorului 3 să analizeze această situaţie.

"Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali", a afirmat Ciolacu, la sediul PSD, la finalul unei şedinţe cu organizaţia Bucureşti a partidului.

El a adăugat că există o serie de persoane care s-au retras de pe lista consilierilor municipali, una dintre acestea fiind fostul premier Petre Roman. "Am înţeles că domnul Petre Roman a renunţat, domnul Pancu, domnul Cornel Dinu", a menţionat liderul PSD.

Potrivit acestuia, din punct de vedere tehnic, decizia referitoare la prezenţa lui Mitică Dragomir pe listă aparţine Sectorului 3.

"Eu consider, preşedintele PSD, că este inoportun ca domnul Mitică Dragomir să fie reprezentantul PSD în Consiliul General al Capitalei", a explicat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă aceeaşi părere are şi Gabriela Firea, el a răspuns: "Eu vă spun discuţia mea cu preşedintele Sectorului 3, la care a asistat şi doamna Gabriela Firea". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…