Ciolacu: Nepoata mea este o artistă; cred că o zonă cum este ICR este potrivită stilului ei

Ciolacu: Nepoata mea este o artistă; cred că o zonă cum este ICR este potrivită stilului ei

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nepoata sa Andreea este o artistă, iar Institutul Cultural Român, unde a fost angajată, este tocmai potrivit stilului şi felului ei de a fi.

"Andrea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia - artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă", a spus Ciolacu la Digi 24, întrebat dacă este adevărat că nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român 'cu pile'.

El a adăugat că nu îl cunoaşte pe preşedintele interimar al ICR, Mirel Taloş, despre care s-a spus că este un apropiat al lui Călin Popescu-Tăriceanu.

"Am făcut alianţă cu domnul Tăriceanu să îmi angajez nepoata, care a terminat Regia - artă fotografică şi care are nenumărate premii câştigate în străinătate, nu în România? (...) Nu îl cunosc pe domnul Taloş Mirel, vicepreşedintele ICR, şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul în acel mediu... Aş vrea să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi alte denumiri", a mai spus acesta. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral