Ciolacu: Trendul PSD în ultimele şase luni este crescător; din sondajele noastre este la 29%

Ciolacu: Trendul PSD în ultimele şase luni este crescător; din sondajele noastre este la 29%

Trendul PSD în ultimele şase luni este crescător, iar în sondajele interne a ajuns la 29%, în timp ce trendul PNL este descrescător, a declarat vineri preşedintele interimar al social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

"Există mai multe sondaje. Trendul PSD în ultimele şase luni este crescător, din sondajele noastre este la 29%, iar trendul PNL este total descrescător, se află acum între 33 şi 35%" a spus Ciolacu la DC News, întrebat la ce procente se situează PSD în sondajele interne.

Ciolacu a mai menţionat că PSD trebuie să aibă o conducere plină înainte de alegeri, iar un congres va fi organizat în următoarea perioadă.

"Am plecat cu domnul Stănescu, am avut o întâlnire cu lideri din Moldova şi o parte din Muntenia, am avut în Ardeal, am avut în Banat, am avut ieri la Craiova şi cu partea de Oltenia, avem sâmbătă o întâlnire la Constanţa, cu Dobrogea şi Sudul ţării, urmând ca săptămâna viitoare se avem şi cu Bucureştiul. Apoi o să avem tot tabloul în ceea ce priveşte congresul şi următorii paşi pe care trebuie să îi facă PSD, vom avea un Comitet Executiv şi vom anunţa data alegerilor. (...) Am ajuns la concluzia că pe regiuni preşedinţii vor decide care este persoana cea mai potrivită să îi reprezinte în Biroul Permanent Naţional şi apoi se creionează întreaga echipă. Au fost propuneri şi de modificare, de alegere a Consiliului Naţional, domnul Moldovan, în Ardeal, a solicitat să fie făcute şi aceste alegeri pentru Consiliul Naţional odată cu congresul, propunând şi pe domnul profesor Dâncu", a spus Ciolacu.

Întrebat dacă Vasile Dâncu va face parte din echipa PSD, Ciolacu a spus că acesta "este un intelectual de stânga incontestabil şi este un câştig pentru PSD", dar trebuie mai întâi să anunţe că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!