Ciolacu: Voiculescu a aflat că va fi schimbat, n-a ieșit că i s-a năzărit lui cu datele. Este un șantaj la Orban, că dacă îl schimbă are informații despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român

Ciolacu: Voiculescu a aflat că va fi schimbat, n-a ieșit că i s-a năzărit lui cu datele. Este un șantaj la Orban, că dacă îl schimbă are informații despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român

Lideru PSD, Marcel Ciolacu, a spus în emisiune la România TV că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie să publice toate informațiile pe care le deține cu privire la măsluirea datelor despre epidemia de covid.

Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului – a spus Ciolacu, apreciind că Vlad Voiculescu n-a ieșit deloc întâmplător cu anumite informații.

„Domnul Vlad Voiculescu n-a ieșit că i s-a năzărit lui.  El a aflat că va fi schimbat din funcție (…) Ce a postat el (pe pagina de facebook – n.red) este un șantaj, în caz că liberalii se hotărăsc să-l schimbe din funcție. A vrut să arate că poate să iasă cu date despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român comisă de Ludovic Orban și Klaus Iohannis”, a comentat Marcel Ciolacu.

Social-democratul a punctat că dacă Voiculescu are mai multe informații, acestea trebuie transmise public.

„Noi (PSD), de un an de zile spunem că aceste date sunt măsluite și făcute în așa fel încât să ajute guvernul Orban să-și așeze alegerile. De un an de zile spunem că este o manipulare ordinară ce a făcut guvernul Orban. (…) Au manipulat aceste date ca să țină alegerile generale, alegeri pe care oricum le-au și pierdut”, a comentat Marcel Ciolacu, citat de Antena3.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și fostul ministru al Muncii din Guvernul Orban Violeta Alexandru au avut recent un schimb de replici privind cifrele pandemiei și „modul în care s-au pierdut” zile pentru ca PNL să poată organiza alegerile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale