Cioloș: Am explicat românilor de ce deficitul a fost depășit prin măsuri populiste adoptate de guvernarea PSD-ALDE

Cioloș: Am explicat românilor de ce deficitul a fost depășit prin măsuri populiste adoptate de guvernarea PSD-ALDE

Fostul premier Dacian Cioloș afirmă că a explicat, deja, românilor de ce deficitul bugetar a fost depășit prin "măsuri populiste" adoptate anul acesta de guvernarea PSD-ALDE și, ca atare, nu are ce să-i explice președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe acest subiect, în replică la o serie de afirmații ale președintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Văd că cineva care are azi toate frâiele puterii, dar și responsabilitatea acestora, îmi cere să-i explic domnului Juncker cum stă treaba cu deficitul bugetar din România anului 2017. Nu am ce să-i explic eu domnului Juncker. Am explicat deja românilor de ce deficitul a fost depășit prin măsuri populiste adoptate anul acesta de guvernarea PSD-ALDE. Adevărata problemă e că neputința aceasta a domnului Dragnea de a explica fenomene economice, în ciuda unor decizii de cheltuieli anunțate triumfalist, se va traduce prin pierderi ce se vor simți în buzunarul românilor. Pentru că există riscul major ca ceea ce dă acum cu o mână să trebuiască luat mai târziu cu două, tocmai din cauza iresponsabilității", a scris Dacian Cioloș pagina sa de Facebook.

Deficitul de 3% nu va fi depășit, a afirmat marți președintele Camerei Deputaților, liderul social-democraților Liviu Dragnea precizând că semnalele date în acest sens de Comisia Europeană sunt "profund incorecte".

Întrebat dacă va exista un răspuns pe acest subiect din partea României, Dragnea a răspuns că "e posibil".

El a adăugat că pe tema în discuție poate vorbi președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu fostul premier Dacian Cioloș. "Asta domnul Juncker poate să vorbească cu domnul Cioloș foarte bine, că se întâlnesc foarte des", a spus Dragnea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români