Cioloș, către liberali: Ați acceptat să dați tonul schimbărilor; asta îmi dă convingerea că putem lucra împreună

Cioloș, către liberali: Ați acceptat să dați tonul schimbărilor; asta îmi dă convingerea că putem lucra împreună

Premierul Dacian Cioloș a declarat miercuri că liberalii au acceptat să dea tonul schimbărilor punând în față oameni noi și aplicând criterii de integritate, argumente care îi dau convingerea că poate lucra împreună cu acest partid pentru susținerea unui proiect comun.

"Sper să putem construi în jurul acestei platforme ("România 100" — n.r.) un proiect în care să propunem României un alt fel de a guverna. (...) Dumneavoastră sunteți un partid care — am observat încă din faza alegerilor locale — ați acceptat să dați tonul acestei schimbări și ați luat unele decizii care, pornind de la istoria partidului din acești ultimi ani, probabil pentru unii au fost decizii dureroase. Aceea de a renunța la anumiți oameni care și-au dedicat viața partidului, dar care, din diferite motive, probabil și din cauza modului în care, într-o anumită perioadă, s-a înțeles să se facă politică, au adus anumite probleme care au creat această dificilă comunicare între un partid și societate. Ați hotărât să faceți acest pas, să puneți în față oameni noi, să aplicați criterii de integritate pe care să le puneți nu doar pe hârtie, ci să le aplicați în practică și în același timp să veniți și cu idei noi", a afirmat Dacian Cioloș, la Consiliul Național al PNL.

El a precizat că acest lucru îi oferă convingerea că poate lucra împreună cu PNL.

"Eu cred că am înțeles și de-o parte și de alta faptul că foarte multă lume care a renunțat să mai aibă încredere în politică ar putea fi regrupată pentru a putea susține un proiect comun", a adăugat premierul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...