Cioloș despre unioniștii care au dorit să discute cu el: Nu intru în dezbateri electorale; ei vor discuții cu politicieni

Cioloș despre unioniștii care au dorit să discute cu el: Nu intru în dezbateri electorale; ei vor discuții cu politicieni

Premierul Dacian Cioloș a declarat luni că nu a discutat cu unioniștii care au manifestat în weekend la București pentru că nu dorește să intre în dezbateri electorale, iar Guvernul actual mai are doar două luni până la alegeri și nu ar fi putut vorbi despre ceea ce se va întâmpla după parlamentare.

 ''Au fost destul de clari în declarațiile lor (unioniștii — n.r.) că vor discuții cu oameni politici care își pregătesc programele de guvernare. Noi mai avem două luni de guvernare, nu văd ce am fi putut discuta despre ceea ce ar urma să se facă după aceea. (...) Nu vreau să intru în dezbateri electorale. Vă reamintesc că la Chișinău sunt alegeri prezidențiale în acest weekend. La noi se intră în campanie electorală în curând. Cred că astfel de discuții trebuie să aibă loc cu liderii de partide politice exact așa cum s-a întâmplat și e foarte bine așa'', a spus Cioloș, înainte de a participa la un eveniment legat de pregătirea preluării de către România a președinției UE în 2019.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina