Cioloș, după Consiliul Național al PNL: Nu intenționez să mă implic în campanie; nu sunt premierul unui partid

Cioloș, după Consiliul Național al PNL: Nu intenționez să mă implic în campanie; nu sunt premierul unui partid

Prim-ministrul Dacian Cioloș a declarat miercuri, după Consiliul Național al PNL, că nu intenționează să se implice în campania electorală pentru alegerile din 11 decembrie.

"Am răspuns invitației lor pentru a le putea prezenta și putea susține ceea ce am propus și sper eu ca aceste idei să nu rămână doar pe hârtie, ele să se regăsească și în programele de guvernare pe care le vor propune în campania electorală. A fost modalitatea de a putea transmite aceste mesaje, pentru că, așa cum am spus, nu intenționez să mă implic în campania electorală sau să merg în campania electorală", a spus Cioloș.

El a arătat că nu este premierul unui partid. "Eu nu am aici să susțin persoana mea, cât să susțin niște lucruri pe care le-am propus și în care cred", a precizat șeful Guvernului.

Dacian Cioloș a confirmat că va participa la mitingul liberalilor de duminică. "Este aceeași idee de a putea transmite aceste mesaje, de a explica ceea ce am pus pe hârtie. Cred că este o modalitate bună. Nu pentru a merge în campania electorală. Campania începe din data de 11 (n.r. — noiembrie)", a adăugat Cioloș.

Premierul a precizat că nu există un contract cu PNL pe drepturi de utilizare a imaginii sale în campanie. El a spus că este de acord cu folosirea imaginii sale dacă aceasta este asociată cu ideile și platforma "România 100".

Premierul Dacian Cioloș a fost prezent la Consiliul Național al PNL, unde a susținut un discurs. La final, el a făcut o baie de mulțime și s-a fotografiat cu cei prezenți la eveniment.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA