Cioloș, în mesajul de Anul Nou: Doresc românilor de pretutindeni mai mult zâmbet, bucurii și încredere

Cioloș, în mesajul de Anul Nou: Doresc românilor de pretutindeni mai mult zâmbet, bucurii și încredere

Premierul în funcție Dacian Cioloș le transmite românilor de pretutindeni, în mesajul de Anul Nou, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită.

"Mâine anul se înnoiește și tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper și bun. Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă", afirmă Dacian Cioloș, în mesajul publicat sâmbătă pe Facebook.

Potrivit prim-ministrului Cioloș, "România este după chipul și asemănarea noastră". "Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel. La Mulți Ani cu sănătate și dragoste în mijlocul familiei și alături de cei dragi!", mai afirmă Cioloș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...