Cioloș: În prima ședință în care putem emite ordonanțe de urgență corectăm Codul fiscal

Cioloș: În prima ședință în care putem emite ordonanțe de urgență corectăm Codul fiscal

Premierul Dacian Cioloș a declarat joi că în prima ședință în care Executivul va putea emite ordonanțe de urgență va fi corectat Codul fiscal pentru rezolvarea situației create în legătură cu impozitele veteranilor de război.

"E vorba de corectarea Codului fiscal care a fost prost formulat și care a creat aceste probleme și am spus că noi ne pregătim pentru ca, în prima ședință de Guvern în care putem emite ordonanțe de urgență, sfârșitul lui august sau începutul lui septembrie, să venim cu aceste modificări", a explicat premierul după o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor producătorilor agricoli din sectorul zootehnic care a avut loc în comuna Cristian din județul Sibiu.

Președintele PSD Liviu Dragnea anunța zilele trecute că social-democrații analizează posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură acuzând Guvernul Cioloș că a modificat Codul fiscal printr-o hotărâre de Guvern care viza impozitele pe terenuri sau clădiri deținute în proprietate sau coproprietate de veteranii de război, văduvele necăsătorite, persoanele cu handicap.

AGERPRES/(A — autor: Doroteea Purcărea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”