Cioloș, la CN al PNL: Rolul nostru e să reclădim legătura între instituțiile democratice și cetățeni

Cioloș, la CN al PNL: Rolul nostru e să reclădim legătura între instituțiile democratice și cetățeni

Premierul Dacian Cioloș a declarat miercuri, într-un discurs susținut la Consiliul Național al Partidului Național Liberal, că rolul lor este acela de a reclădi legătura între instituțiile democratice și cetățenii care doresc să vadă în deciziile politice și de guvernare "onestitate, eficiență și franchețe".

"Am încredere că toată evoluția pe care a cunoscut-o partidul dumneavoastră în această ultimă perioadă se va traduce și în energia care să vă permită să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea oamenilor care stau pe margine în momentul de față. România are nevoie în primul rând de acei oameni care își doresc reforma, care își doresc schimbări în această țară, care sunt gata să se implice pentru aceste schimbări și cred că rolul nostru este să reclădim acea legătură între instituțiile democratice care trebuie să își asume aceste schimbări și cetățenii care așteaptă să vadă în deciziile politice, în deciziile legate de guvernare, să vadă onestitate, eficiență și franchețe", a afirmat Cioloș.

El a adăugat că nu pot fi asumate schimbări la nivel colectiv atâta vreme cât schimbarea nu începe "cu noi înșine", cu modul individual al fiecăruia de a aborda lucrurile.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…