Cioloș: Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă"

Cioloș: Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă"

Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă", a declarat joi, într-un interviu la postul francez de televiziune LCI, premierul Dacian Cioloș, care și-a exprimat totodată speranța că România va învinge țara-gazdă Franța în meciul de vineri seară din deschiderea Campionatului European.

"Cel mai bun va câștiga. Iar eu cred că românii sunt mai buni. România nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă. Sunt jucători tineri, este o nouă generație. Ambiția lor este întărească echipa și să arate că România este o echipă", a spus Dacian Cioloș, rugat să ofere un pronostic pentru partida dintre Franța și România.

El a mai spus că "fotbalul este o mare pasiune" în România și că se așteaptă să vadă "câteva mii de români care vor veni pentru acest meci de deschidere și pentru celelalte meciuri ale echipei" naționale.

Dacian Cioloș a subliniat de asemenea că este un moment important pentru naționala de fotbal a României, care nu a mai participat de mulți ani la un turneu final. "Este o nouă generație. Românii o susțin", a spus premierul român, care a început joi o vizită de două zile la Paris.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale