Cioloș: Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă"

Cioloș: Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă"

Naționala de fotbal a României "nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă", a declarat joi, într-un interviu la postul francez de televiziune LCI, premierul Dacian Cioloș, care și-a exprimat totodată speranța că România va învinge țara-gazdă Franța în meciul de vineri seară din deschiderea Campionatului European.

"Cel mai bun va câștiga. Iar eu cred că românii sunt mai buni. România nu este o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă. Sunt jucători tineri, este o nouă generație. Ambiția lor este întărească echipa și să arate că România este o echipă", a spus Dacian Cioloș, rugat să ofere un pronostic pentru partida dintre Franța și România.

El a mai spus că "fotbalul este o mare pasiune" în România și că se așteaptă să vadă "câteva mii de români care vor veni pentru acest meci de deschidere și pentru celelalte meciuri ale echipei" naționale.

Dacian Cioloș a subliniat de asemenea că este un moment important pentru naționala de fotbal a României, care nu a mai participat de mulți ani la un turneu final. "Este o nouă generație. Românii o susțin", a spus premierul român, care a început joi o vizită de două zile la Paris.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc