Cioloş: Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o

Cioloş: Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, apreciază că alegerea sa în funcţia de preşedinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European reprezintă doar un pas în construcţia politică pe care a gândit-o.

"Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forţelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles şi în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată ţara", a scris Cioloş pe Facebook.

În mesaj se mai arată că următorul pas va fi construcţia politică internă, prin care să li se ofere cetăţenilor români ''un viitor aşa cum îl merită".

Dacian Cioloş, fost prim-ministru al României şi fost comisar european pentru agricultură, şi-a depus luni candidatura pentru conducerea Renew Europe (RE), noul grup politic din Parlamentul European, care reuneşte forţe de centru, liberale şi progresiste. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”