Cioloş: PSD-ALDE au primit a treia şansă, deşi nu au făcut un minim efort pentru a-şi înţelege greşelile

Cioloş: PSD-ALDE au primit a treia şansă, deşi nu au făcut un minim efort pentru a-şi înţelege greşelile

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă, într-un mesaj postat miercuri seara pe pagina sa de socializare, că deşi nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-şi înţelege greşelile, coaliţia PSD-ALDE a primit o a treia şansă în privinţa guvernării.

"Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susţinători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriţi să veniţi împreună cu noi: Dragi prieteni, Coaliţia PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia şansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-şi înţelege greşelile. Există o logică a democraţiei care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide", afirmă Cioloş.

El adaugă în mesajul transmis susţinătorilor platformei sale că decepţia pentru astfel de situaţii trebuie transformată în capacitatea de a oferi o alternativă, prin fapte.

"Haideţi să înlocuim dezamăgirea şi frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuşi să propunem soluţii care să fie acceptate şi sprijinite de societate. La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenţei, normalităţii şi speranţei. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o şansă în minus pentru o existenţă şi o evoluţie normală a noastră, ca ţară şi societate. Ne avem unii pe alţii. Nu suntem puţini şi nici neputincioşi. Vom rezista şi vom construi o alternativă reală. Împreună!", concluzionează fostul premier, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /