Cioloș, reacție VIRULENTĂ după CACEALMAUA TVR/PSD!

Cioloș, reacție VIRULENTĂ după CACEALMAUA TVR/PSD!

Dacian Cioloș are, în sfârșit, o reacție virulentă după cacealmaua TVR/PSD! Ciolos se pronunta categoric impotriva difuzarii interviului la o alta data, alt interval orar sau alt canal al SRTV in afara celor agreate cu realizatorul emisiunii inainte de inregistrarea interviului, adica 27 noiembrie 2016, ora 10:45 pe canalul TVR 1 in cadrul emisiunii "Viata satului", se arata intr-un comunicat al Guvernului. De asemenea , cere sa nu fie difuzat nici intr-un spatiu de dezbatere electorala si nici pe vreun canal online.

Potrivit comunicatului, Dacian Ciolos nu autorizeaza difuzarea interviului intr-un spatiu de dezbatere electorala al nici unui partid avand in vedere ca scopul si continutul interviului au fost exclusiv subsumate interesului cetatenilor cu privire la politicile publice si actiunile Guvernului in domeniul agricol si nu vizeaza in nici un fel campania electorala, partide sau oameni politici.

"In cadrul interviului acordat, premierul a mentionat o serie de informatii de interes pentru fermieri si a punctat rezultate la zi, raportate pana la momentul inregistrarii interviului. Ori, transmiterea cu aproximativ trei saptamani mai tarziu a interviului ar necesita actualizarea unor informatii cuprinse in respectiva inregistrare. In spiritul deontologiei profesionale si din respect fata de dreptul telespectatorilor la o informare corecta si completa, va solicitam sa luati in considerare aceste argumente si din acest moment sa nu difuzati pe canalele SRTV sau pe alte canale online interviul acordat cu buna credinta de prim-ministrul Dacian Ciolos, la solicitarea TVR, pe 23 noiembrie. Este regretabil faptul ca SRTV a schimbat conditiile de difuzare a interviului dupa inregistrare, avand in vedere ca intre timp nu au intervenit alte elemente care sa modifice contextul in care a fost realizat interviul", se mai precizeaza in comunicat.

Conducerea SRTv a decis duminica amanarea difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii Viata Satului, precizand ca s-a luat in considerare perioada de campanie electorala si s-a dorit "evitarea oricaror interpretari.

Comunicatul INTEGRAL:

„Având în vedere decizia de amânare a difuzării interviului acordat de Premierul Dacian Cioloș emisiunii “Viața Satului”, precum și argumentele invocate de conducerea SRTV în comunicatul de presă care ne-a fost transmis duminică, 27 noiembrie, suntem în măsură să vă comunicăm poziția oficială a Prim-ministrului pe acestă temă:

Premierul Dacian Cioloș se pronunță categoric împotriva difuzării interviului la o altă dată, alt interval orar sau alt canal al SRTV în afara celor agreate cu realizatorul emisiunii înainte de înregistrarea interviului, adică 27 noiembrie 2016, ora 10:45 pe canalul TVR 1 în cadrul emisiunii "Viața satului".

Prim-ministrul Dacian Cioloș nu autorizează difuzarea interviului într-un spațiu de dezbatere electorală al nici unui partid având în vedere că scopul și conținutul interviului au fost exclusiv subsumate interesului cetățenilor cu privire la politicile publice și acțiunile Guvernului în domeniul agricol și nu vizează în nici un fel campania electorală, partide sau oameni politici.

În cadrul interviului acordat, premierul a menționat o serie de informații de interes pentru fermieri și a punctat rezultate la zi, raportate până la momentul înregistrării interviului. Ori, transmiterea cu aproximativ trei săptămâni mai târziu a interviului ar necesita actualizarea unor informații cuprinse în respectiva înregistrare. 

În spiritul deontologiei profesionale și din respect fata de dreptul telespectatorilor la o informare corectă și completa, vă solicităm să luați în considerare aceste argumente și din acest moment să nu difuzați pe canalele SRTV sau pe alte canale online interviul acordat cu bună credință de prim-ministrul Dacian Cioloș, la solicitarea TVR, pe 23 noiembrie.

Este regretabil faptul ca SRTV a schimbat condițiile de difuzare a interviului după înregistrare, având în vedere că între timp nu au intervenit alte elemente care să modifice contextul în care a fost realizat interviul.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...