Cioloș rugat să dea o notă Guvernului său: Așa, cu indulgență, un 7

Premierul Dacian Cioloș a acordat propriului Guvern nota 7 "cu indulgență" în momentul în care a fost rugat să dea o notă Executivului. "Dacă m-aș raporta la așteptările mele personale, atunci când am acceptat această funcție, aș spune, așa, cu indulgență, un 7. (...) Mi se pare normal să fii exigent, în primul rând cu tine însuți, ca să poți să fii exigent și cu ceilalți. Am miniștri de care sunt mai mulțumit decât de alții (...) Nu judec aici doar calități profesionale, ci calități în poziția de ministru. Unii dintre ei au și plecat, mai sunt alții pe care îi urmăresc foarte atent", a spus Cioloș, joi seară, la Realitatea TV.

Întrebat dacă, în aceste condiții vor mai fi miniștri care vor părăsi cabinetul, premierul a susținut că va face o nouă evaluare a acestora luna viitoare.

"Eu voi mai avea o evaluare, foarte probabil în iunie, când o să pot să trag niște concluzii și vizavi de unele domenii de care nu sunt încă foarte mulțumit, adică consider că s-ar fi putut face mai mult. Sigur că și miniștrii poartă o responsabilitate și sper eu ca în iunie să pot să trag o linie din acest punct de vedere, după care să ne angajam într-o altă etapă, cea de livrare de rezultate, pe baza unor acumulări care s-au făcut în aceste luni, în diferite domenii", a susținut Cioloș.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

2 Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub met…

3 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

4 PSD, adevăratul virus care-a lovit România! Teodorovici propune suspendarea președintelui Iohannis, ales recen…

5 PSD e Mafia! / Un nou dosar de corupție zguduie PSD! Mai mulți lideri, citați vineri, ca suspecți, la DIICOT!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb