Ciprian Ciucu, președintele CNI, candidatul surpriză PROPUS de Monica Macovei la București

Ciprian Ciucu, președintele CNI, candidatul surpriză PROPUS de Monica Macovei la București

Ciprian Ciucu, reprezentant al societatii civile, ales presedinte al Consiliu National de Integritate (CNI) in februarie 2015, este candidatul sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei.

"Ciprian Ciucu fondeaza institutii, Ciprian Ciucu construieste, are viziune si nu se lasa pana cand viziunea lui nu este pusa in practica. Ciprian Ciucu va reusi, eu nu am niciun dubiu. Va reusi sa faca din Bucuresti un oras in care vom trai relaxati si atunci cand suntem soferi, si atunci cand suntem pietoni, si atunci cand ninge, si atunci cand ploua, si atunci cand ne ducem in parc, si atunci cand suntem suparati, cand vin facturile la gaz, apa si electricitate prea mari. Si atunci vom zambi pentru ca impreuna cu Ciprian acele facturi nu vor fi supraincarcate. Toate acestea sunt in programul lui, se pricepe la ele, stie sa le faca, vrea sa le faca, o sa le faca", a declarat europarlamentarul Monica Macovei la conferinta de lansare a candidaturii lui Ciucu la Primaria Capitalei., potrivit Agerpres.

"Ciprian Ciucu este cinstit si competent, ca si mine, poate si de asta ne-am adunat, imprietenit si, revenind la integritate, Ciprian Ciucu va da de pamant cu toata mafia din Primaria Capitalei", a spus Monica Macovei.

Eurodeputatul a precizat faptul ca Ciprian Ciucu este candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de Partidul M10.

"M10 si eu, ca presedinte, avem valori compatibile cu Ciprian Ciucu: cinstea, corectitudinea, anticoruptia si determinarea", a adaugat Monica Macovei.

Ciprian Ciucu este director de programe, membru fondator si director al Centrului Roman de Politici Europene (CRPE). Potrivit informatiilor facute publice de CRPE, are experienta in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii cunoscute precum "Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile", "Centrul Educatia 2000+ (Soros Open Network)". A acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania si Republica Moldova.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea din Bucuresti, unde a tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facultatii de Litere.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”