Ciprian Deac, fotbalistul cu 7 titluri la CFR Cluj, umilit de Mandorlini. Tatăl fotbalistului a răbufnit

Ciprian Deac, fotbalistul cu 7 titluri la CFR Cluj, umilit de Mandorlini. Tatăl fotbalistului a răbufnit

Unul dintre cei mai buni jucători din Superliga în ultimii ani, Ciprian Deac trăiește momente nefericite la CFR Cluj, echipă cu care a câștigat 7 campionate. Vedeta ardelenilor și-a pierdut locul de titular sub comanda lui Andrea Mandorlini.

Ciprian Deac e în război cu antrenorul Mandorlini. Foto Sportpictures

Tatăl mijlocașului a răbufnit la adresa managerului italian, spunând că fiul său este umilit, după ce a adunat doar 14 minute în ultimele 3 partide, chiar dacă nu e accidentat. "Nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Pentru că într-o țară normală , într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian trebuia să vină cu argumente… Să spună: 'nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu'.

Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82. Deci asta înseamnă umilință. Să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

Andrea Mandorlini nu se bazează pe vedeta ceferiștilor. Foto Getty images

Andrea Mandorlini nu se bazează pe vedeta ceferiștilor. Foto Getty images

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primii 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat… L-a băgat pe Tachtsidis. Care nu s-a antrenat toată săptămâna”, a declarat tatăl lui Ciprian Deac pentru Fanatik.

Liderul vestiarului lui CFR Cluj nu a mai suportat situația și, după derby-ul cu U Cluj (1-1, în Cupa României), i-a trimis un mesaj antrenorului Andrea Mandorlini. ”I-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, să fie umilit el și familia lui", a mai dezvăluit tatăl fotbalistului.

Pe lângă cele 7 titluri de campion cu CFR, Deac mai are în palmares cu formația clujeană două Cupe ale Românie și 5 Supercupe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat