Ciprian Deac nu şi-a putut găsi cuvintele după eliminarea din Liga Campionilor: "Nu realizez ce s-a întâmplat"

Ciprian Deac nu şi-a putut găsi cuvintele după eliminarea din Liga Campionilor: "Nu realizez ce s-a întâmplat"

A fost o seară neagră pentru formaţia din Cluj care a pierdut dramatic o calificare extrem de importantă în turul doi al Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Ciprian Deac nu şi-a putut găsi cuvintele şi a fost extrem de dezamăgit de ce i s-a putut întâmpla echipei sale.

”E o seară foarte neagră, supărare mare. Nu mai am cuvinte. Nu realizez ce ni s-a întâmplat. Au avut o ocazie, ne-au dat un gol, trebuia să terminăm meciul. Ştiam că vor ataca în repriza a doua. Aveau nevoie să dea gol. Noi am rănit adversarul, nu l-am omorât. Pot spune multe la cald. E supărare mare.”, a declarat Deac.

Fiind extrem de supărat, Deac a spus că nici nu îşi poate explica cum echipa sa nu a putut să se califice mai departe. Atacantul clujenilor nu se gândea că vor fi eliminaţi încă din primul tur. CFR Cluj avea planuri făcute pentru minim două tururi în preliminariile Ligii Campionilor.

”Nici nu ne gândeam că putem fi eliminaţi din primul tur. Aşa e fotbalul, plin de surprize. Sunt conştient că era o sursă bună de venit. Ne-am făcut planurile să trecem minim două tururi, dar în fotbal nu e cum calculezi, fotbalul îţi mai dă câte o palmă. Nu mă gândeam ce va urma. Sunt supărat, nu îmi găsesc cuvintele. Am jucat trei meciuri oficiale, e începutul sezonului, nu am atins un ritm bun. Ar trebui să ne trezim. Înfrângerea de azi e un duş rece pentru noi”, a mai precizat Ciprian Deac.

Este un început de sezon dezastruos pentru formaţia antrenată de Dan Petrescu. CFR Cluj a pierdut Supercupa României în faţa celor de la Sepsi, iar în această seară au ratat şi calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Deşi a avut avantaj pe tabelă în ambele partide, CFR Cluj nu a putut să ţină de rezultat şi a ratat două din cele mai importante obiective din noul sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”