Circ cu dezvăluiri la televizor și clovni pe rețelele de socializare: Rapid, târâtă într-un scandal monstru

Circ cu dezvăluiri la televizor și clovni pe rețelele de socializare: Rapid, târâtă într-un scandal monstru

Peste doar trei zile, mai precis pe 14 iulie, Rapid trebuie să joace primul meci oficial al stagiunii 2023-2024. Acasă, cu Sepsi, de la ora 21.30. În acest moment însă, numai de acest meci nu se vorbește! Fiindcă un personaj hârșit în a provoca scandaluri, un antrenor care peste tot în lume s-a remarcat din cauza derapajelor sale, după cum Adevărul a arătat aici, Marius Șumudică (52 de ani) a „reușit“ să arunce Rapidul în brațele unui scandal mediatic.

Daniel Niculae, președinte Rapid

Profitând de statutul său de analist al postului Digi Sport, Șumudică a apărut, în ultimele două seri „pe sticlă“ și s-a lansat în niște atacuri furibunde la adresa conducerii Rapidului. Luni, princiapala sa țintă s-a numit președintele Daniel Niculae (40 de ani). Cu care, paradoxal, se lăuda că s-a împăcat, acum câteva zile, când încă spera să fie numit antrenor la Rapid!

Cum această posibilitate a căzut, odată cu numirea oficială a lui Cristiano Bergodi (58 de ani), Șumudică l-a făcut praf pe Niculae, povestind că, atunci când îl avea jucător la Astra Giurgiu, fostul internațional a fost surprins într-un moment care denota lipsă de profesionalism.

După tirada lui Șumi la Digi Sport, Niculae s-a rezumat să facă o postare ironică pe rețelele de socializare, cu un clovn și cu următorul mesaj: „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!“.

Niculae jpeg

Faptul că președintele Rapidului a ajuns să facă o astfel de postare, aproape de miezul nopții, intrând în jocul lui Șumudică – adică, exact ce își dorește acesta acum pentru a pune gaz pe foc în Giulești! – a stârnit o reacție dură din partea jurnalistului Costin Ștucan (Gazeta Sporturilor). Într-un text de opinie, acesta a subliniat că, la un club respectabil, Niculae ar fi zburat a doua zi pentru postarea sa!

La un club civilizat din occident, președintele care posta așa ceva își lua cutia de carton și părăsea biroul a doua zi.. Cu sau fără Șucu, Niculae, Bocciu, Bergodi sau Șumudică, Rapid mai are până să fie un club civilizat, dar probabil nu va mai dura mult“, e un fragment din textul semnat de Ștucan.

Ce a declarat Marius Șumudică, luni seară, despre Daniel Niculae?

*Domnul Niculae a asistat la multe meciuri în tribuna a doua, când era Pancu antrenor, în Liga 2, și cred că băga bățul prin gard mai mult decât îl bag eu.

*Îl aveți în studio pe Dani Coman (n.r. – fostul portar de la Rapid și președinte la Astra Giurgiu). Împreună l-am adus pe Daniel Niculae la Astra. A intervenit de n ori la mine să încep echipa cu Daniel Niculae, deși eu nu-mi doream, că nu merita să joace. I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil s-a supărat, că la ultimul meci, când am pierdut cupa cu Voluntari, m-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, căruia din respect nu-i dau numele. El (n.r. – Daniel Niculae), în seara meciului, era cu carafe de vin pe masă cu jucătorii!

*Daniel Niculae m-a sunat și mi-a spus să îngropăm securea războiului. Am zis «Bine, Nico, nu e niciun fel de problemă». Mi-a zis că sunt pe listă și că va suna toți antrenorii care sunt pe listă. La zece minute după, l-au anunțat pe domnul Bergodi (n.r. – antrenor la Rapid). Niciun fel de problemă, nu mă deranjează, dar nu veni să spui lucruri neadevărate!

*Domnul Niculae m-a sunat și mi-a spus că a vorbit cu o listă de antrenori, printre care Măldărășanu. Dar nici n-avea dreptul să facă așa ceva! N-ai voie să intri în contact cu un antrenor aflat sub contract cu alt club. Dar nu e adevărat, n-a vorbit cu Măldărășanu.

L-au sunat pe Pancu, știind că n-are licența PRO și m-au sunat și pe mine, când știau deja că domnul Bergodi era instalat. Astea sunt adevărurile care trebuie spuse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat