Circulația feroviară pe ruta CF Brașov - Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus

Circulația feroviară pe ruta CF Brașov - Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus

Circulația feroviară pe ruta CF Brașov - Predeal este închisă între stațiile Predeal și Timișu de Sus (pe firul I) după ce, din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbușit de pe versant peste linia de cale ferată, potrivit unui comunicat remis marți AGERPRES. Reprezentanții CFR precizează că, în momentul prăbușirii, linia de înaltă tensiune a fost ruptă.

"Echipele feroviare intervin pentru remedierea deranjamentului tehnic la linia de contact cu un utilaj special și cu forță umană pentru tăierea și îndepărtarea copacului prăbușit peste linia de cale ferată", se menționează în comunicat.

Potrivit CFR, până la redeschiderea circulației, trenurile de călători care au trasat graficul de circulație pe Valea Prahovei vor staționa temporar în gările adiacente.

"La aceasta oră, trenul IR 1745, care circulă în relația București — Satu Mare, staționează temporar între Predeal și Timișu de Sus, iar trenurile IR 1631 (București — Brașov), IR 1526 (Sibiu — București) și R 3001 (București — Brașov) vor aștepta redeschiderea circulației în gările Brașov și Predeal", se mai precizează în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...