Circulaţia maşinilor cu masa mai mare de 12 tone a fost restricţionată prin PTF Giurgiu

Circulaţia maşinilor cu masa mai mare de 12 tone a fost restricţionată prin PTF Giurgiu

Circulaţia mijloacelor de transport cu masa mai mare de 12 tone a fost restricţionată, din România către Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a ninsorilor abundente, la solicitarea autorităţilor bulgare, din noaptea de miercuri spre joi a fost luată măsura restricţionării circulaţiei pentru mijloacele de transport cu masa mai mare de 12 tone din România către Republica Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

În aceste condiţii, şoferii camioanelor vor fi îndrumaţi de echipajele Poliţiei Rutiere pentru staţionare în parcările special amenajate în zona benzinăriilor, pe DN5 Bucureşti - Giurgiu.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ţine permanent legătura în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru camioane pe teritoriul Bulgariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”