Circulația pe podul Agigea va fi restricționată în perioada 18 septembrie - 1 noiembrie; trei nopți va fi închisă

Circulația pe podul Agigea va fi restricționată în perioada 18 septembrie - 1 noiembrie; trei nopți va fi închisă

Circulația rutieră pe podul Agigea va fi restricționată în perioada 18 septembrie - 1 noiembrie, în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare, iar trei nopți va fi închisă, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform sursei citate, în nopțile de 18, 19 și 20 septembrie 2017, în intervalul orar 22:00 — 06:00, se va închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule. În această perioadă, pe podul Agigea se va putea circula în timpul zilei, pe câte o bandă pe sens.

"În perioada în care traficul rutier pe podul Agigea va fi închis se va circula deviat pe ruta: Nod Rutier A4 (intersecție cu D.N.39), Agigea — A4( Intrare Port Constanța Sud ) — Podul Nou (Apolodor) — Bretea acces la D.N. 39 ( Eforie Nord — Agigea) — D.N.38 ( Agigea — Negru Vodă)", se arată în comunicatul companiei de drumuri.

Totodată, circulația rutieră va continua să se desfășoare pe câte o singură bandă pe sens în perioada 21 septembrie — 01 noiembrie 2017 (ora 24:00), iar pentru evitarea aglomerației este recomandată aceeași rută alternativă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...