Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Circulația rutieră se redeschide pe bulevardele Eroilor și Eroii Sanitari, luni după-amiază

Circulația rutieră pentru transportul în comun și pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tf. va fi redeschisă, luni, începând cu ora 16,00, între Splaiul Independenței și Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bulevardele Eroilor și Eroii Sanitari, informează Metrorex.

"Metrorex, în calitate de beneficiar al lucrărilor aferente Magistralei 5 de metrou, informează publicul despre redeschiderea astăzi, 21 martie 2016, la ora 16,00, a circulației rutiere pentru transportul în comun și pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mica de 3.5 tf., între Splaiul Independenței și Facultatea de Medicină Carol Davila, pe Bd. Eroilor și Bd. Eroii Sanitari", spune compania, într-un comunicat remis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, lucrările au fost finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acțiunilor de punere în siguranță a zonei, respectiv data de 22 martie 2016.

"Metrorex a întreprins toate demersurile, astfel încât lucrările să fie finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acțiunilor de punere în siguranță a zonei care prevedea ca data finala de execuție — 22.03.2016, termen asumat împreună cu specialiștii din domeniu în cadrul ședințelor organizate la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ședințe solicitate de Primăria Municipiului București (PMB) și Prefectură, cu participarea Inspectoratului de Stat în Construcții și cu toate părțile și instituțiile implicate, inclusiv de către experții tehnici atestați", se mai spune în comunicat.

De asemenea, Metrorex a solicitat ca, în perioada în care circulația de pe Bd. Eroilor a fost restricționată, să se execute o altă lucrare, respectiv accesul care subtraversează Bd. Eroilor, acces care oricum ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni — perioada fiind prevăzută în proiect și programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016—, lucru care s-a și realizat.

"Lucrările dispuse prin documentațiile tehnice de consolidare, de refacere a sistemului rutier și a trotuarelor, de iluminat public, marcaje și semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe Bd. Eroii Sanitari, au fost executate și se poate redeschide circulația în zonă", mai spune Metrorex.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corup…

2 Cum arată calculele. O prezență mare la vot îngroapă PSD

3 Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agres…

4 VIDEO „Du-te-n morții mă-tii!”. Deputat PSD, comportament de interlop, a dat să lovească un protestatar

5 Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din biro…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate