Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată; blocajul a durat 108 minute

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată; blocajul a durat 108 minute

UPDATE ORA 18.20 Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată la ora 17:45, după 108 minute de blocaj, informează Societatea de Transport Bucureşti.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată, începând cu ora 15:57 pe Şoseaua Virtuţii, înainte de staţia Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea, din cauza unui accident de circulaţie.

"Astăzi, 18.09.2020, în jurul orei 16:00, un tramvai din linia 41, care circula pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre terminalul Ghencea, a accidentat o persoană care traversa prin loc nepermis, între staţiile Piaţa Crângaşi şi Pod Ciurel. Din această cauză, circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată", anunţa STB pe site-ul său.

 

ORA 17.25 Circulaţia tramvaielor liniei 41, blocată pe sensul spre Ghencea

 

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, începând cu ora 16:00 pe Şoseaua Virtuţii, înainte de staţia Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea, din cauza unui accident de circulaţie, anunţă STB pe Twitter.

 


"Astăzi, 18.09.2020, în jurul orei 16:00, un tramvai din linia 41, care circula pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre terminalul Ghencea, a accidentat o persoană care traversa prin loc nepermis, între staţiile Piaţa Crângaşi şi Pod Ciurel. Din această cauză, circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată", conform informaţiilor de pe site-ul STB.

Pentru preluarea călătorilor din zonă, STB SA a înfiinţat o linie navetă de autobuze, care funcţionează între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei.

La locul accidentului sunt prezente echipajele de la Poliţie şi Ambulanţă. Cazul va fi cercetat de către organele de poliţie, precizează reprezentanţii societăţii.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Așa o fi?

5 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei