Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în continuare pe un singur fir între staţiile Piaţa Romană şi Unirii 2

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în continuare pe un singur fir între staţiile Piaţa Romană şi Unirii 2

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară în continuare pe un singur fir, între staţiile Piaţa Romană şi Unirii 2, până când comisia tehnică de specialitate Metrorex - Agenţia de Investigare Feroviară Română (AGIFER) va dispune retragerea în depou a trenului care în cursul dimineţii a prezentat o defecţiune tehnică cu degajare de fum la ieşirea din staţie.

"Circulaţia trenurilor de metrou rămâne reorganizată până când comisia tehnică de specialitate Metrorex - AGIFER va dispune retragerea trenului în depou. Astfel, până la finalul zilei, circulaţia trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfăşoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera - Berceni- Pipera se circulă normal, cu excepţia distanţei dintre staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ", se menţionează într-un comunicat al Metrorex remis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, marţi, la ora 8:42, trenul care pleca din staţia de metrou Piaţa Romană către Berceni a prezentat o defecţiune tehnică cu degajare de fum , la ieşirea din staţie. Mecanicul trenului a încercat repornirea trenului în traseu, fapt ce nu a putut fi posibil. Astfel, călătorii au fost debarcaţi în tunel, după scoaterea tensiunii pe ambele fire, sub supravegherea directă a echipelor de intervenţie Metrorex şi ISU, care a luat decizia de activare a planului roşu.

Călătorii au fost debarcaţi în siguranţă, a transmis Metrorex, iar circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată corespunzător până la retragerea trenului în depou pentru analiză şi remediere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro