Circulație fără restricții pe podul Giurgiu - Ruse, lucrările s-au încheiat

Circulație fără restricții pe podul Giurgiu - Ruse, lucrările s-au încheiat

Reparațiile, începute luni, pe partea bulgărească a Podului Prieteniei , au fost finalizate, anunță Poliția de Frontieră. De la jumătatea zilei de ieri, 31 august, se circulă normal, pe ambele sensuri.

Podul Prieteniei, legătura peste Dunăre dintre Bulgaria și România FOTO Wikipedia

Lucrările de reparații de pe Podul Prieteniei s-au desfășurat între 28.08.2023 - 31.08.2023. Timp de patru ore pe zi, între 22-02, traficul rutier a fost restricționat, iar în restul timpului circulația s-a desfășurat pe o singură bandă, în zona lucrărilor.

Circulația pe podul de peste fluviul Dunărea, dintre Giurgiu și Ruse, se desfășoară în condiții normale acum , după cum anunță Poliția de Frontieră.

Conducătorii auto pot folosi site-ul Poliției de Frontieră pentru a afla situația tuturor punctelor de frontieră existente deschise. De asemenea, aici pot găsi informații utile legate de timpul de așteptare în vamă, pe ambele sensuri, atât pentru autoturisme, cât și pentru autocamioane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”