Circulație feroviară întreruptă între stațiile Sânsimion și Băile Tușnad

Circulație feroviară întreruptă între stațiile Sânsimion și Băile Tușnad

Circulația feroviară pe magistrala 400 este momentan întreruptă, joi dimineață, între stațiile Sânsimion și Băile Tușnad, în județul Harghita, din cauza căderii unui arbore pe linia de cale ferată, ca urmare a vântului puternic, informează, într-un comunicat de presă, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției.

Potrivit sursei citate, din acest motiv, două trenuri sunt oprite în stațiile Sâncrăieni și Sânsimion.

În județul Cluj, ninge abundent pe autostrada A3 Turda — Gilău, iar zăpada pe carosabil măsoară, pe benzile numărul unu, aproximativ un centimetri, pe alocuri. Se acționează cu utilaje de deszăpezire și de împrăștiere a materialului antiderapant.

Sursa citată mai informează că în județul Gorj, ninge abundent pe DN67C Novaci — Rânca, iar între kilometrii 19 și 34+800 zăpada pe carosabil măsoară aproximativ doi-trei centimetri. Se acționează cu utilaje de deszăpezire și de împrăștiere a materialului antiderapant.

Un echipaj de poliție care acționează în zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă accesul către Rânca.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...