Cîrstea – Jabeur, strâns doar în primul set: „Sori“, start bun, final dezolant

Cîrstea – Jabeur, strâns doar în primul set: „Sori“, start bun, final dezolant

România a abordat turneul de la Adelaide cu două sportive pe tabloul principal. Iar dacă Irina Begu (34 WTA) a obținut, astăzi, un succes cu adevărat impresionant , din păcate, Sorana Cîrstea (45 WTA) a fost învinsă în cel mai așteptat meci al zilei în care a întâlnit favorita numărul 1.

Sorana Cîrstea a jucat de la egal cu a doua jucătoare a lumii, timp de un set.

În duelul cu tunisianca Ons Jabeur (28 de ani, 2 WTA), „Sori“ s-a descurcat foarte bine în primul set, în care a revenit de la 0-2 pentru a conduce cu 5-4 și 6-5. De fiecare dată însă, Jabeur a egalat, făcându-și serviciul. Așa că, la scorul de 6-6, a urmat tiebreak-ul. Iar aici, Jabeur și-a arătat clasa superioară: a condus cu 4-0 și s-a impus cu 7-3.

Actul secund a fost o demonstrație de forță pentru a doua jucătoare a lumii. Jabeur s-a dus la 3-0 și și-a tranșat victoria, 7-6, 6-1, după o oră și 19 minute. În sferturi, Jabeur o va întâlni pe ucraineanca Marta Kostyuk (20 de ani, 69 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...