Cîrstea a ajuns de nerecunoscut în noul sezon: Bătută și în Emirate, Sorana se prăbușește în clasament

Cîrstea a ajuns de nerecunoscut în noul sezon: Bătută și în Emirate, Sorana se prăbușește în clasament

La cum a început anul 2023, cu trei victorii în patru partide, trecând de adversare precum Golubic (86 WTA), Giorgi (73 WTA) și Kanepi (48 WTA) – singura înfrângere a fost cu Ons Jabeur (3 WTA) – nimic nu anunța căderea bruscă, care avea să vină pentru Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea traversează o perioadă slabă. FOTO: Arhiva Adevărul

Odată cu turneul Adelaide International 2, românca și-a pierdut busola. De atunci, „Sori“ are trei meciuri, trei înfrângeri! După ce a fost învinsă de Haddad Maia (14 WTA) și Putintseva (45 WTA) în Australia, nici faptul că a schimbat țara, ajungând în Emiratele Arabe Unite, n-a schimbat situația în bine pentru Cîrstea.

Astăzi, în turul I al turneului de la Abu Dhabi, Sorana a cedat în fața lui Marta Kostyuk (Ucraina, 20 de ani, 57 WTA), scor 2-6, 6-1, 2-6. Meciul a durat o oră și 54 de minute. După această înfrângere, din păcate, „Sori“ își va continua căderea liberă în clasamentul WTA. Ea a încheiat anul 2022 pe locul 45 WTA, însă acum a ajuns pe 68 WTA în ierarhia live, actualizată în timp real.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis