Cîrstea, de nerecunoscut după o lună de vis în martie: Bătută și de Ana Bogdan, Sorana are o serie groaznică

Cîrstea, de nerecunoscut după o lună de vis în martie: Bătută și de Ana Bogdan, Sorana are o serie groaznică

Cine a sperat ca Sorana Cîrstea (33 de ani) să fie prima „rachetă“ a României, după dispariția Simonei Halep din circuit, mai are de așteptat. Pentru că, după o lună de vis în martie, în care a atins sferturile la Indian Wells și semifinalele la Miami, „Sori“ a fost lovită de vechea ei „boală“: inconsistența.

Odată cu începerea sezonului de zgură, Cîrstea are un bilanț dezolant. Excluzând turneul Challenger de la Reus (un fel de liga a doua a tenisului feminin) pe care l-a câștigat, în rest, românca a înregistrat șase înfrângeri și doar trei victorii!

Astăzi, forma slabă a Soranei a continuat. Pentru că, în turul I de la Eastbourne, ea a fost învinsă de Ana Bogdan (30 de ani, 61 WTA): 3-6, 6-2, 3-6. Meciul a durat o oră și 51 de minute. În turul II de la Eastbourne, Ana Bogdan o va înfrunta pe învingătoarea duelului Brengle (114 WTA) – Garcia (5 WTA).

În ceea ce o privește pe Cîrstea, ea rămâne pe locul 36 WTA în clasamentul live, actualizat în timp real, însă cu perspective sumbre înainte de Wimbledon 2023 (3-16 iulie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat