Cîrstea şi Halep revin pe teren, la Cincinnati: De ce Simona joacă la ore imposibile pentru fanii din ţară

Cîrstea şi Halep revin pe teren, la Cincinnati: De ce Simona joacă la ore imposibile pentru fanii din ţară

Sorana Cîrstea (31 de ani, 40 WTA) şi Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) joacă la foc automat, la Western & Southern Open, turneu de categoria WTA 1000. Doar că, dacă meciurile disputate de „Sori“ pot fi urmărite, fără probleme, de fanii din România, nu acelaşi lucru se poate spune despre partidele Simonei.

În turul I, Cîrstea a evoluat de la ora 18.00, ora României, şi a obţinut un rezultat superb despre care Adevărul a scris aici. Astăzi, tot de la ora 18.00, Sorana va reveni pe teren pentru partida cu Petra Kvitova. Meciul va fi transmis de Digi Sport 2, post care deţine drepturile pentru întrecerea de la Cincinnati.

Dacă Sorana Cîrstea joacă în sesiunea de dimineaţă, de la ora locală 11.00, şi, de aceea, poate fi văzută la lucru, fără probleme, de fanii ei din ţară, în schimb, Simona Halep joacă în nocturnă. Sesţiunea de seară de la Cincinnati începe de la ora locală 17.00. Ceea ce înseamnă miezul nopţii în România.

Cum prima partidă din această sesiune e cea dintre Madison Keys şi Jelena Ostapenko, partida Halep – Kudermetova din turul II va începe nu mai devreme de ora 02.00, ora României, în noaptea de miercuri spre joi. Partida va fi televizată de Digi Sport 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria