Cîrstoiu: Mă mai plimb cu metroul. Trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun

Cîrstoiu: Mă mai plimb cu metroul. Trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun

Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a susținut că a mers cu metroul pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei, concluzionând că în București este nevoie de „o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat”.

FOTO Inquam

„Vreau să fiu convins că metroul este o soluţie fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurţi aşa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveţi din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important. Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei şi asta şi vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers”, a spus Cîrstoiu, precizând că a mai mers cu metroul, fiind a doua oară săptămâna asta.

Candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei a precizat că a mers împreună cu copilul și cu metroul, și cu tramvaiul. „Încerc să îmi cresc copilul normal, iar dacă m-am angajat în demersul de a face ordine în oraş şi de a însănătoşi oraşul, cred că trebuie să promovez în primul rând eu asta”, a completat Cîrstoiu.

Contracandidatul actualului edil a mai precizat că este nevoie de o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun. „Oamenii sunt foarte frumoşi care merg cu mijloacele de transport în comun, iar părerea mea este că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat, asta e cheia. Văd zilnic, şi când sunt cu maşina, că autobuzele sunt foarte pline, tramvaiele la fel, troleibuzele la fel şi asta se datorează lipsei oricărei preocupări a Primăriei Generale şi a lui Nicuşor Dan de a îmbunătăţi mijloacele de transport în comun”, a arătat Cîrstroiu.

„Soluţia este reprezentată de benzi unice pentru mijloacele de transport, asta trebuia făcut de mult”, a concluzionat candidatul la primăria Capitalei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB