Cîrstoiu, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: Orice pală de vânt aduce haosul în București. Dezinteres și lipsă de eficiență

Cîrstoiu, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: Orice pală de vânt aduce haosul în București. Dezinteres și lipsă de eficiență

Candidatul alianței PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a lansat, marți, un nou atac la adresa primarului general Nicuşor Dan, afirmând că Bucureștiul a ajuns orașul în care orice pală de vânt dă peste cap totul, din cauza „lentorii, lipsei de eficiență” a actualului edil.

Cîrstoiu: Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței lui Nicușor Dan FOTO: Arhivă

Bucureștiul a ajuns orașul în care orice pală de vânt dă peste cap totul și aduce haosul. Și asta din cauza lentorii și lipsei de eficiență a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscați. Dar și a dezinteresului total față de reabilitarea clădirilor degradate”, a scris Cătălin Cîrstoiu pe pagina sa de Facebook.

Candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că speră să nu fie nici un bucureștean rănit, afirmând că de vină ar fi „delăsarea manifestată de Nicușor Dan” și a subliniat necesitatea muncii în echipă.

„Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenței și delăsării manifestate de Nicușor Dan! De aceea este nevoie de implicare, de lucru în echipă și de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranța bucureștenilor”, a conchis Cîrstoiu.

Luni, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a acuzat, în cadrul unei alte postări pe rețeaua de socializare, că Nicușor Dan nu a demarat proiecte noi în timpul administrației sale și că „trăieşte din cele lăsate la cheie şi din fondurile europene atrase de Gabriela Firea”.

De altfel, aflați în pregǎtirea campaniei electorale , la sfârşitul sǎptǎmânii trecute, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, dar și contracandidații săi Nicuşor Dan, susținut de Alianța Dreapta Unitǎ, Cristian Popescu Piedone, sprijinit de PPUL (partid fondat de Dan Voiculescu), au avut mai multe ieşiri publice, fie în București, fie la televiziuni, ocazie cu care unii dintre aceștia au profitat ca să-și lanseze atacuri reciproce.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat