Citiți asta! Democrația moare încet dar sigur, oameni buni...

Citiți asta! Democrația moare încet dar sigur, oameni buni...

Democrația moare încet dar sigur, oameni buni... Se înmulțesc articolele de tip PCR...

Ziarpiatraneamt.ro : Un gest foarte urât la Piatra-Neamț la adresa unei televiziuni centrale

„Ura provenită din frustrare îmbracă forme din ce în ce mai bolnave. La Piatra-Neamț, cineva s-a gândit să consume bani și să producă niște afișe cu ”Antena 3 e aici” și să le lipească pe coșurile de gunoi. 

Faptul că acest post TV are tendințe manipulatoare și că ține evident cu puterea e clar, dar nu e nimic deosebit în asta, deoarece majoritatea posturilor TV din România sau altă țări susțin anumite doctrine, partide sau oameni.

Faptul că unei persoane nu-i place un post TV este iar o problemă de opțiune și poate să o corecteze din telecomandă ucigând cu o apăsare de buton orice nu-i place din propriul televizor.

Problema celui care a făcut așa ceva este una patologică, deoarece prin gestul său parcă ar vrea s ă impună și altora aceleași preferințe pe care le are el și pentru asta a investit bani și timp ca să își afișeze ura.

Aceasta este adevărata manipulare. Niște persoane care instiga la ură sau dispreț contra cuiva, dar nu își asumă gestul. Lipesc afișe pe proprietatea comună, dar nu pe proprietatea lor, ca să nu se știe cine sunt.
Mai mult de atât, cei care au făcut acest gest și-au arătat disprețul față de toți pietrenii din banii cărora s-au cumpărat aceste coșuri de gunoi și din banii cărora vor fi plătiți acum alți oameni care să le curățe.”

Democrația moare încet dar sigur, oameni buni... Se înmulțesc articolele de tip PCR...





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...