Citiți ASTA! Frate, ăsta face excursii exotice de zeci de mii de euro dar în acte e sărac lipit!

Citiți ASTA! Frate, ăsta face excursii exotice de zeci de mii de euro dar în acte e sărac lipit!

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, 53 de ani, a plecat în urmă cu câteva zile într-o „scurtă” excursie în Japonia de unde se va întoarce pe 23 aprilie, spun surse din Primăria Sectorului 1 care au dorit să-și păstreze anonimatul, pentru Curentul

Tudorache e foarte sărac: nu are niciun imobil, nu are niciun leu în conturi sau numerar, are trei mașini vechi, o Toyota din 2001, o Toyota din 2002 și o Toyota din 2003, tânăra sa soție nu lucrează iar salariul de primar de sector e în jur de 6000 de lei. De când a devenit primar al Sectorului 1, Tudorache a încasat aproape 10.500 de Euro din care au reușit să trăiască el cu soția și să pună deoparte peste 20.000 de Euro din care și-a plătit vacanța de 32 de zile în Dubai, Paris și America Latină în ianuarie și vacanta de aproape o lună, de acum din Japonia. Nu e bine să fii primar PSD în București? Ai imunitate în fața ANI care e prea ocupată să verifice consilieri locali de pe la țară iar populația, fascinată de profesionalismul socialiștilor români îi votează în formă continuată. Când va intra DNA să verifice excursia pariem că Tudorache va spune că e un dosar politic?



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina